Ring nu 25 16 22 00

Herlev bedemand
– Kontakt os nu

Herlev Bedemand – Begravelse Nordsjælland

Bedemanden i Herlev

Herlev bedemand - Herlev kirkeAlle ønsker et værdigt farvel.

Det synes vi, hos Begravelse Herlev, at alle fortjener at få. Det er derfor vi sørger for, at hver eneste højtidelighed bliver helt unik, og lige præcis som pårørende og afdøde ønsker det. Vores højeste ønske er, at du/I som kunde føler sig trygge og føler at I bliver lyttet til. Så I kan være sikre på at hele forløbet foregår som I ønsker det ved begravelse Herlev.

Der er mange opgaver som følger med et dødsfald. Vigtigst af alt er, at de bliver udført rigtigt. Bedemand Herlev tilbyder derfor at tage sig af alt arbejdet, så I har tid til at fokusere på sorgen. Tid er nemlig vigtigt når man har mistet en man står nær, og det gør vi meget ud af at understrege.

Vi ønsker altid at yde den bedste service, derfor ordner vi gerne så meget af arbejdet som muligt. Det er også muligt at gøre en del af arbejdet selv, hvis det ønskes. Det kunne eksempelvis være at køre urnen ud til gravstedet eller selv købe blomster til kisten.

Spørgsmål til Bedemanden i Herlev

Der er meget der skal planlægges, og der er mange spørgsmål fra vores side og fra jeres i forbindelse med bisættelse eller begravelse Herlev.
Hvor skal ceremonien afholdes, skal det være en bisættelse eller en begravelse, hvilke blomster skal der på kisten? Hvis afdøde ikke har efterladt sig nogle ønsker, kan alle disse spørgsmål være svære at svare på. Det er vi meget forstående overfor, og vi hjælper jer trygt igennem dem med både omsorg og forståelse.

Spørgsmålene tager vi sammen til en indledende samtale, som vi aftaler efter første henvendelse. Samtalen kan både finde sted hos jer eller i vores nærmeste samtalerum.

Det er meget naturligt at have mange tanker i hovedet, når man har mistet en man har kær, og derved også glemmer nogle ting. Det ved vi godt, og I vil opleve at I altid kan ringe til os, hvis I har glemt et spørgsmål, eller har flere spørgsmål.

Kontakt Bedemand Herlev – Begravelse Nordsjælland

Du kan kontakte os alle dage på enten telefon +45 25 16 22 00 eller email på [email protected]

Bedøm afdelingen på Google: Herlev

Øvrige afdelinger:
Allerød
Birkerød
Farum
Frederikssund
Frederiksværk
Glostrup
Hillerød
Hvidovre
Jyllinge
Virum

Herlev 2730
Telefon: 25162200
E-mail: [email protected]

Vi overholder GDPR loven om data opbevaring

Ofte stillede spørgsmål

Om Begravelse Nordsjælland ApS

Hovedkontor:
Virum Kongevej 204, 2830 Virum
Lokalkontorer
i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Ring til hovednummer:
25 16 22 00
CVR. nummer:
38144057
Cookie- og privatlivspolitik
Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk’s sikre sider