Ring nu 25 16 22 00

Online bedemand – Web bedemand!

En online bedemand kaldes også en web bedemand. Det er en bedemand, som ikke har fysiske butikker eller medarbejdere i lokalområdet. En online bedemand har altså ingen lokalerfaring, og har ikke opbygget tillid i lokalområdet.

Til gengæld har online bedemænd ofte et ”bedre tilbud” på hjemmesiden. Prisen ser ud til at være billigere end den du kan få hos andre bedemænd. Men, hvis noget ser ud til at være for godt til at være sandt, så er det som regel tilfældet.

Hvad koster en online bedemand?

Online bedemand - hvad er det?
3d human with a red question mark

Ofte er prisen en ”fra pris”. Det betyder at en stor del af de normale udgifter er trukket ud af slagtilbuddet på forsiden, og så kan man ”vælge” at betale for alle de ting man alligevel ville have betalt for hos en rigtig bedemand, hvis man ønsker en normal bisættelse.

Forskellen er at en rigtig bedemand altid vil fortælle dig, at den endelige pris på en begravelse eller bisættelse, kun kan findes ved en samtale, hvor alle punkter gennemgås. Alt andet er ”tilbuds jagt”.

Danskerne er glade for ”gode tilbud”. Det kan man se på alle de tilbudsaviser der ligger i postkassen hver eneste uge. Det faktum lever online bedemanden eller web bedemanden højt på. De ved, at bare der er et godt tilbud, så kan man få folk til at købe deres ydelser og produkter.

Hvad får du med en rigtig bedemand?

Den rigtige bedemand har lokalkendskab. Hun eller han kender præsterne og de andre samarbejdspartnere på krematorier, kirkegårde, kirkekontorer, plejehjem og så videre. Den rigtige bedemand har et kontor i lokalsamfundet, og bidrager der med sin tilstedeværelse og giver mulighed for at mødes lokalt.

En rigtig bedemand har som regel også en uddannelse. Der er enten tale om en mesterlære, eller om en kortvarig certificering baseret på forretningsgange. Begge dele er fine, og ofte bliver de også kombineret.

Hvad du ikke får med en online bedemand!

En web bedemand eller online bedemand har muligvis slet ingen bedemandserfaring. Der kan være tale om folk fra andre forretningsområder, som ser at der kan tjenes hurtige penge. De udfører arbejdet uden at tage hensyn til empati for de pårørende eller den rolle en bedemand normalt indtager i lokalsamfundet.

Eksempler på en online bedemand, eller web bedemand er Lavendla, Godafsked eller Unikkebegravelser.