Ring nu 25 16 22 00

Dødsannonce

 

Dødsannonce

Dødsannoncer sættes oftest i lokalbladet. Nogle vælger dog stadig at bruge for eksempel Berlingske Tidende eller Politiken til at fortælle omverdenen om dødsfaldet.

I de senere år er der kommet en portal på internettet, som leverer dødsannoncer: Afdøde.dk

Der er ingen krav om at der skal indrykkes en dødsannonce, men det kan være en nem måde at få gjort afdødes venner bekendte med dødsfaldet. Selv folk som afdøde måske ikke har set i årevis, kan på denne måde få at vide at de ikke er her mere.

Pårørende har mulighed for at sammensætte dødsannoncen fuldstændigt som de ønsker. Hvis du har brug for inspiration, vil Begravelse Nordsjælland gerne hjælpe dig med at få lavet den rigtige dødsannonce.

Dødsannoncer deadlines

Husk at både lokalaviser og landsdækkende aviser kan have deadlines. Det er derfor altid en god ide at sørge for at få udfærdiget, og korrektur læst annoncen så hurtigt som muligt. Så kan den komme i avisen inden bisættelsen eller begravelsen.

Efter højtideligheden er der også mulighed for at sætte en takke annonce i avisen. Så kan alle de deltagende ved højtideligheden få en tak for venlig deltagelse. På denne måde behøver man ikke ringe rundt til alle deltagere, eller sende takke kort ud for deltagelse ved afdødes højtidelighed.

Dødsannonce pris

Man ser tit en dødsannonce i forbindelse med dødsfald. Dødsannoncen indsættes enten i lokalaviser og landsdækkende aviser eller i begge. Der er selvfølgelig prisforskel i de forskellige aviser. Avisens popularitet og tekst samt udsmykningen bestemmer i høj grad prisen. Du bør altid få et tilbud fra avisen, og det plejer bedemanden at hjælpe dig med. Ofte har bedemanden en ekstra god aftale med avisen, fordi han bringer dem kunder. Mange vælger at sætte en takkeannonce i samme avis efter højtideligheden. Takke annoncer bestiller du når du bestiller dødsannoncen.

Her er nogle eksempler på dødsannoncer fra forskellige medier.

Dødsannoncer

Ofte stillede spørgsmål

Om Begravelse Nordsjælland ApS

Hovedkontor:
Virum Kongevej 204, 2830 Virum
Lokalkontorer
i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Ring til hovednummer:
25 16 22 00
CVR. nummer:
38144057
Cookie- og privatlivspolitik
Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk’s sikre sider