Ring nu 25 16 22 00

Birkerød bedemand – 24/7

Birkerød Bedemand

Bedemand Birkerød – Begravelse Nordsjælland

Birkerød bedemand - Birkerød kirke

Begravelse Birkerød går ikke på kompromis.

Vi synes ikke at de efterladte skal stå med ansvaret selv, for at spare lidt penge. Bedemanden udfører sit arbejde hele tiden, og er derfor rutineret når det kommer til de mange forskellige opgaver der skal løses i forbindelse med et dødsfald. De pårørende oplever sjældent et dødsfald, så i bedste fald vil arbejdet tage længere tid, og i værste fald kan det blive en stor ekstra byrde som pårørende at skulle udføre alle opgaver selv.

Pris eller kvalitet – Birkerød bedemand?

Danskere elsker tilbud – også på bisættelse og begravelse i Birkerød.

Det betyder at nogle bedemænd giver køb på kvalitet og service. Det betyder at efterladte kan komme i klemme mellem sorgen og det praktiske arbejde, der traditionelt bliver udført af bedemænd. Det kan godt give en besparelse for de efterladte, men det betyder som regel mere arbejde for de pårørende.
Hvad får du fra bedemanden i Birkerød?

Ud over at service betyder meget for os, sætter vi også en ære i at levere materialer af høj kvalitet – uanset om der er tale om kiste, urne, blomster, sange og så videre. Vores kister er bygget i norden, så vi opnår så høj en grad af bæredygtighed som muligt. Urner er bio-nedbrydelige og fremstillet i miljøvenlige materialer og maling.

Er bedemanden professionel?

Nordsjællands Begravelse bedemændene tager aktivt del i messer, kurser og workshops for at holde sig orienteret om den nyeste lovgivning, og de seneste muligheder indenfor bisættelser og begravelser. Så er du sikret den bedst mulige behandling. Vores fornemste opgave er at gøre din oplevelse fuldendt.

Kontakt Begravelse Nordsjælland
– Bedemanden i Birkerød

Kontakt Begravelse Birkerød for at opnå den gode service og det gode resultat i forbindelse med den sidste afsked. Hos os får du selvfølgelig personlig rådgivning hele døgnet – alle dage – hele året. Ring på 25 16 22 00 og få fat på bedemanden fra Begravelse Nordsjælland

Se eller anmeld os på Google: Birkerød

Birkerød
Bistrupvej 68
Birkerød 3460
Telefon: 25162200
E-mail: [email protected]

Vi overholder GDPR loven om data opbevaring

Ofte stillede spørgsmål

Om Begravelse Nordsjælland ApS

Hovedkontor:
Virum Kongevej 204, 2830 Virum
Lokalkontorer
i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Ring til hovednummer:
25 16 22 00
CVR. nummer:
38144057
Cookie- og privatlivspolitik
Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk’s sikre sider