Ring nu 25 16 22 00

“Min sidste vilje” er et dokument du kan udfylde for at hjælpe dine familie. I dokumentet kan du skrive de ønsker du har til din afsked efter din død. Det kan for eksempel være hvilken kiste du ønsker, hvilke blomster du gerne vil have, eller om du skal begraves eller bisættes.

“Min sidste vilje” findes i mange udgaver

Min sidste vilje

Dokumentet kan i princippet bare være en liste du har lavet, som din familie kan bruge som vejledning til afskeden.

De fleste bedemænd har fremstillet en version af dokumentet på papir, så du kan hente det og udfylde det. Det er også muligt at du henvender dig til din lokale bedemand og får udfyldt det sammen med hende eller ham.

Det er for nyligt blevet muligt at udfylde dokumentet online ved hjælp at digitalt ID. Det er dog ikke sikkert at de efterladte kan få fat på dokumentet, da alle digitale tjenester stopper i det øjeblik man erklæres død.

Din sidste vilje for alle

Det er ikke kun folk der har nået pensionsalderen, som bør udfylde “Min sidste vilje”. Alle der begynder at tænke på døden, bør tage samtalen med deres familie, og få udfyldt dokumentet. Hvis flere gjorde det, ville emnet heller ikke være så tabubelagt som det er i dag.

Hent Min Sidste Vilje her

Hvis du ikke ved hvor du skal starte, så tag en snak med din familie om døden. Så vil spørgsmåle komme op helt naturligt, og du vil snart være i stand til at skrive dine ønsker ned. Som med alt andet i livet er det godt at være forberedt. Også på døden.