Ring nu 25 16 22 00

Farum bedemand
– hele døgnet, altid

Farum Bedemand

Farum bedemand – Begravelse Nordsjælland

Farum bedemand - Farum kirkeBegravelse Farum

Vi har sørget for billig begravelse i Farum og omegn i over 25 år. Det er ikke sikkert at der er tale om den billigste begravelse, men det er sikkert, at alle dine ønsker som pårørende bliver lyttet til, så det bliver den bedste begravelse din kære får.

Priser på begravelser hos Bedemand Farum

Alle begravelser og bisættelser er forskellige. Derfor kan du ikke forvente at få en standard pris for hele forløbet. En begravelse foregår i etaper, hvor forskellige leverandører er inde over. Du kan for eksempel ønske at der skal laves en dødsannonce, bårebuket, eller at der skal være en gravsten. Måske ønsker du en jord begravelse i stedet for en bisættelse med kremering. Det kan være at asken skal spredes over havet, eller at den skal sendes til udlandet. Alt det, og meget mere, er årsag til at der er forskellige priser på begravelser. Du får dog altid et prisoverslag fra Nordsjællands Begravelse, når vi taler om hvad der skal ske i tiden efter dødsfaldet.

Hvordan foregår begravelsen med Farum bedemanden?

Bedemanden planlægger og koordinerer hele forløbet for dig, så du kun skal tage dig af de private ting. Vi rådgiver dig til hvordan du skal forholde dig igennem hele forløbet. Selve begravelsen eller bisættelsen foregår typisk mellem tirsdag og lørdag mellem klokken 10 og 14. Kisten ankommer til kirken 1 time før begravelsen eller bisættelsen, så der er tid til at pynte den med blomster eller andet. Det er efterhånden tilladt at sætte sit personlige præg på afskeden, så tegning på kisten med tusch, eller placering af teddybjørne eller andet ovenpå er ok.

Efter begravelse i Farum

Rustvognen kører til krematoriet med afdøde, hvis der er tale om en bisættelse. Ved en jordbegravelse kører rustvognen eventuelt til graven, hvorfra afdøde sættes i jorden af følget. Ved graven siger præsten ofte et par ord, og der synges eventuelt lidt fra en salme.
Ofte afholdes der en mindehøjtidelighed efter begravelsen, hvor de fremmødte deltagere får lidt at spise og drikke, mens de mindes afdøde sammen.

Kontakt Bedemand Farum – Nordsjællands Begravelse

Det er helt normalt at have mange tanker i hovedet, når man har mistet én. Ofte fører det til, at man glemmer nogle ting. Det ved vi godt, så I kan altid ringe hvis noget dukker op.

Bedøm afdelingen på Google: Farum

Farum
Vejgårdspark 75
Farum 3520
Telefon: 25162200
E-mail: [email protected]

Vi overholder GDPR loven om data opbevaring

Ofte stillede spørgsmål

Om Begravelse Nordsjælland ApS

Hovedkontor:
Virum Kongevej 204, 2830 Virum
Lokalkontorer
i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Ring til hovednummer:
25 16 22 00
CVR. nummer:
38144057
Cookie- og privatlivspolitik
Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk’s sikre sider