Ring nu 25 16 22 00

Frederiksværk bedemand

Frederiksværk Bedemand – ring nu

Frederiksværk bedemand – Begravelse Nordsjælland

Frederiksværk bedemand - Frederiksværk kirkeDet kan være svært at have styr på alting når man lige har mistet en, man har elsket i Frederiksværk.

Det forstår vi godt, og det er derfor vi, i Begravelse Nordsjælland Frederiksværk gerne vil hjælpe dig/jer med at holde styr på alt der følger med et dødsfald. Jeres tryghed er vigtig for os. Det er også vigtigt at I føler at I kan læne jer tilbage og lade os gøre arbejdet med bisættelse Frederiksværk, så I kan bearbejde jeres sorg.
Bedemand Frederiksværk klarer opgaverne

Nogle af de praktiske opgaver, som vi gerne vil skåne jer for, er blandt andet kontakt med kirkegårde, diverse indberetninger til myndighederne, blomsterhandlere og kørsel af urne hvis det ønskes. I Frederiksværk ønsker bedemanden altid at give den bedst mulige oplevelse. Derfor giver vi jer fuld service, hvor vi klarer så meget af arbejdet som muligt. En del af arbejdet er det muligt at I selv udfører.

Få en god afsked med bedemanden i Frederiksværk

Vi vil skabe trygge rammer for jer igennem hele forløbet. Vi kommer derfor gerne hjem til jer i jeres eget hjem og tager samtalen, Ved samtalen kommer vi omkring alle aspekter af forløbet efter et dødsfald, så I er helt sikre på hvad I skal klare, og hvad bedemanden kommer til at udføre. Desuden vil I blive holdt underrettet undervejs, når der sker udviklinger i forløbet.
Er der begrænsninger ved hvad man må?

Der er ikke mange begrænsninger på jeres idéer og ønsker. Hvis I for eksempel ønsker at afdøde får noget helt specielt tøj på, eller at urnen skal males i en speciel farve, er det muligt. Det vigtigste er, at jeres ønsker bliver opfyldt, hvis vi på nogen måde kan.

Vi samler alle ønsker og idéer, og gennemgår dem, så I er med på hvordan begravelsen eller bisættelsen i Frederiksværk skal foregå, og I er trygge ved det. Dertil er det selvfølgelig altid muligt at ringe, hvis der er ændringer, flere spørgsmål eller nogen tvivl om noget.

Bedemand Frederiksværk – din lokale bedemand

Begravelse Nordsjælland består af 4 fuldtidsbedemænd, og et par reserver, som kan træde til ved sygdom, ferier og lignende.

Ring nu på 25 16 22 00
Find os på Google: Frederiksværk

Hillerødvej 116
Frederiksværk 3300
Telefon: 25162200
E-mail: [email protected]

Ved Bisættelse Frederiksværk samarbejder vi blandt andet med Danstein Stenhuggerier

Vi overholder GDPR loven om data opbevaring

Ofte stillede spørgsmål

Om Begravelse Nordsjælland ApS

Hovedkontor:
Virum Kongevej 204, 2830 Virum
Lokalkontorer
i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Ring til hovednummer:
25 16 22 00
CVR. nummer:
38144057
Cookie- og privatlivspolitik
Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk’s sikre sider