Ring nu 25 16 22 00

Glostrup bedemand
– døgnet rundt

Glostrup Bedemand – Begravelse Nordsjælland

Bedemanden i Glostrup

Glostrup bedemand - Glostrup kirke ..servicerer ca. 23.000 indbyggere i Glostrup.

I Glostrup er der 2 kirker: Østervangkirken og Glostrup Kirke. Desuden er der også et hospitalskapel, som ligger på Rigshospitalet Glostrup, og et kapel ved Glostrup Krematorium.

Begravelse Nordsjælland i Glostrup benytter sig af alle 4 kirker/kapeller, og har en del bisættelser og begravelser fordelt på de fire lokationer.

Din lokale bedemand i Glostrup

Vi har et tæt samarbejde med alle de præster der er i sognet, og derfor er det muligt at holde en smuk og mindeværdig afsked, uanset hvilken kirke og præst I benytter jer af.

Glostrup Kirke, som er en middelalderkirke fra omkring år 1180, ligger ved Hovedvejen i Glostrup. Østervangkirken, som er fra 1970, ligger på Dommervangen. Hospitalets kapel ligger ved Nordre Ringvej og krematoriets kapel på Gl. Landevej, så kirkerne / kapellerne ligger centralt i Glostrup.

En værdig begravelse eller bisættelse i Glostrup

Alle fortjener at få en værdig afsked, og hos Begravelse Nordsjælland – Bedemand Glostrup, sørger vi for at jeres afsked med jeres kære, er en unik og smuk afsked, tilrettelagt efter jeres og afdødes ønsker. Vores nøgleord er tryghed og tid. Vi har altid god tid til en samtale, og giver os altid tid til at besvare eventuelle opfølgende spørgsmål efterfølgende. Vi forstår vigtigheden i at kunne føle sig tryg når man skal sige det sidste farvel.

Glostrup bedemand med fuld service

Hos Begravelse Nordsjælland – Bedemanden i Glostrup, har I mulighed for at overlade alt arbejdet til os, så I har mulighed for at bearbejde sorgen, uden at skulle spekulere på hvem der gør hvad. Hvis I ønsker det, er der også mulighed for selv gøre noget af arbejdet. For eksempel kan I vælge at køre urnen på kirkegården fra krematoriet, køre blomster fra kirken til kirkegården eller bestille kistepynt selv. Mulighederne er mange, og I er altid velkomne til at spørge.

Samtalen efter dødsfaldet

Når I kontakter Begravelse Glostrup gennem Begravelse Nordsjælland, tager vi en indledende samtale, hvor I blandt andet beslutter hvilken kiste og evt. hvilken urne der skal bruges til bisættelsen eller begravelsen. Derudover taler vi også om hvilket tøj afdøde skal have på og hvilke blomster der skal på kisten.

Alle de praktiske ting taler vi om til denne samtale, og vi laver et prisoverslag, som er et estimeret beløb, på hvad bisættelsen eller begravelsen kommer til at koste.

Denne samtale er ganske uforpligtende, og er først gældende når prisoverslaget er skrevet under.

Kontakt Bedemand Glostrup

Vi kan kontaktes hele døgnet på mail eller telefon.
Ingen spørgsmål er for store eller små, vi er her for at hjælpe.
Telefon 25 16 22 00
Mail [email protected]

Vi kan kontaktes hele døgnet på mail eller telefon.

Find os i Google: Glostrup

Glostrup
Glostrup 2600
Telefon: 25162200
E-mail: [email protected]

Vi overholder GDPR loven om data opbevaring

Ofte stillede spørgsmål

Om Begravelse Nordsjælland ApS

Hovedkontor:
Virum Kongevej 204, 2830 Virum
Lokalkontorer
i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Ring til hovednummer:
25 16 22 00
CVR. nummer:
38144057
Cookie- og privatlivspolitik
Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk’s sikre sider