Ring nu 25 16 22 00

Begravelse Nordsjælland i Allerød

Tanken om at man lige har mistet en man har kær, kan fylde alt.

Det er en svær tid med meget sorg, og samtidig er der mange ting at tage stilling til. Det er vi opmærksomme på i Nordsjællands Begravelse Allerød, og vi gør en dyd ud af, at hjælpe dig/jer godt igennem alle de nødvendige ting, som følger med et dødsfald. Hvis I derimod er mere trygge ved at gøre noget af arbejdet selv, er dette også en mulighed. Det kunne for eksempel være annoncebestilling eller kontakt til Stenhugger. Det hele bliver tilrettelagt efter jeres behov.

Vi vil rådgive jer med vores mange års erfaring, men det er vigtigst for os at det bliver gjort præcis som I og afdøde ønsker det. Dermed sagt er der ingen begrænsninger for hvad i ønsker.

Den indledende samtale med Begravelse Allerød

Det er heldigvis ikke så ofte man har behov for en bedemand, og derfor kan det være svært at vide hvordan det foregår.

Når man kontakter os, vil vi oftest starte med at foreslå en samtale, hvor vi aftaler hvordan forløbet skal foregå. Samtalen kan både tages hjemme hos jer, eller i et af vores samtalelokaler. Vi ønsker at samtalen er dér, hvor I føler jer bedst tilpas.

Til samtalen gennemgår vi blandt andet jeres ønske om kiste og urne, kirke og kirkegård, valg af blomster, præst og meget mere. Vi slutter altid samtalen af med at sikre os, at vi er enige og, at I føler jer trygge og rolige i vores aftale. Efter samtalen er det altid tilladt at ringe igen, hvis I har glemt noget.

Vi prøver så vidt muligt at sørger for, at det er den samme bedemand til samtalen, som følger jer igennem hele forløbet.

Kontakt Begravelse Nordsjælland Allerød

Du/I kan til hver en tid kontakte os på +45 25 16 22 00

Det er også muligt at tilgå os på [email protected]

Bedøm afdelingen på Google:

  • Allerød

Allerød

Gydevang 18
Allerød 3450
Telefon: 25162200
E-mail: god.bedemand@gmail.com

Vi overholder GDPR loven om data opbevaring