Ring nu 25 16 22 00

Frederiksværk bedemand – Begravelse Nordsjælland

Det kan være svært at have styr på alting når man lige har mistet en, man har elsket i Frederiksværk.

Frederiksværk bedemand - Bjørn Madsen
Frederiksværk bedemand
Bjørn Madsen

Det forstår vi godt, og det er derfor vi, i Begravelse Nordsjælland Frederiksværk gerne vil hjælpe dig/jer med at holde styr på alt der følger med et dødsfald. Jeres tryghed er vigtig for os. Det er også vigtigt at I føler at I kan læne jer tilbage og lade os gøre arbejdet med bisættelse Frederiksværk, så I kan bearbejde jeres sorg.

Bedemand Frederiksværk klarer opgaverne

Nogle af de praktiske opgaver, som vi gerne vil skåne jer for, er blandt andet kontakt med kirkegårde, diverse indberetninger til myndighederne, blomsterhandlere og kørsel af urne hvis det ønskes. I Frederiksværk ønsker bedemanden altid at give den bedst mulige oplevelse. Derfor giver vi jer fuld service, hvor vi klarer så meget af arbejdet som muligt. En del af arbejdet er det muligt at I selv udfører.

Få en god afsked

Vi vil skabe trygge rammer for jer igennem hele forløbet. Vi kommer derfor gerne hjem til jer i jeres eget hjem og tager samtalen, Ved samtalen kommer vi omkring alle aspekter af forløbet efter et dødsfald, så I er helt sikre på hvad I skal klare, og hvad bedemanden kommer til at udføre. Desuden vil I blive holdt underrettet undervejs, når der sker udviklinger i forløbet.

Er der begrænsninger ved hvad man må?

Der er ikke mange begrænsninger på jeres idéer og ønsker. Hvis I for eksempel ønsker at afdøde får noget helt specielt tøj på, eller at urnen skal males i en speciel farve, er det muligt. Det vigtigste er, at jeres ønsker bliver opfyldt, hvis vi på nogen måde kan.

Vi samler alle ønsker og idéer, og gennemgår dem, så I er med på hvordan begravelsen eller bisættelsen i Frederiksværk skal foregå, og I er trygge ved det. Dertil er det selvfølgelig altid muligt at ringe, hvis der er ændringer, flere spørgsmål eller nogen tvivl om noget.

Frederiksværk kirke

Bedemand Frederiksværk – din lokale bedemand

Begravelse Nordsjælland består af 4 fuldtidsbedemænd, og et par reserver, som kan træde til ved sygdom, ferier og lignende. Bjørn Madsen er lokalkendt, som tidligere medarbejder hos en kollega. Bjørn glæder sig til at tale med dig, og hjælpe dig igennem tiden efter dødsfaldet.

Ring nu på 25 16 22 00

Frederiksværk

Hillerødvej 116
Frederiksværk 3300
Telefon: 25162200
E-mail: god.bedemand@gmail.com
  • Frederiksværk

Ved Bisættelse Frederiksværk samarbejder vi blandt andet med Danstein Stenhuggerier
Vi overholder GDPR loven om data opbevaring