Ring nu 25 16 22 00

Begravelse Nordsjælland – Bedemand Hvidovre

I Begravelse Hvidovre vil du/I altid møde bedemænd som er klar til at hjælpe og støtte dig, når du har mistet en, du har kær.

Hvidovre Bedemand - Begravelse Nordsjælland

Vi står klar med empatisk og støttende vejledning, så vi kan få skabt den helt perfekte højtidelighed for dig. Når du kontakter en af vores bedemænd, vil han eller hun oftest foreslå en uforpligtende samtale, hvor alle muligheder bliver gennemgået. Samtalen foregår dér, hvor du har det bedst. Vi tager gerne hjem til dig, hvis det ønskes. Desuden har vi også samtalelokaler til rådighed.

Vi ønsker at give dig tryghed, ved at gøre arbejdet for dig. Som mange ved, er der meget arbejde som følger et dødsfald. Disse arbejdsopgaver kan være svære at overskue som pårørende, og derfor ønsker vi at gøre det for dig.

En begravelse/bisættelse Hvidovre skal altid være unik

En begravelse eller bisættelse kan ikke laves om. Derfor er det vigtigt, at den er enestående og ikke mindst personlig.

Vi vejleder altid til at skrive så meget som muligt om afdøde, når pårørende skal skrive en tekst til præstens tale. På den måde bliver talen og hele ceremonien, så personlig og unik som overhovedet mulig.

Det som betyder allermest for os er, at du bliver tilfreds med hele forløbet og vigtigst af alt, højtideligheden. Vi sikrer os derfor altid inden ceremonien, at vi er enige om hvordan det skal foregå.

Kontakt Begravelse Hvidovre

Bedemand Hvidovre finder du på Landlystvej 44C, 2650 Hvidovre.

Du kan kontakte os på 25 16 22 00 hele døgnet eller email på [email protected]

Normale åbningstider er 8-16 hver dag. Vi træffes også uden for åbningstiden.

Bedøm afdelingen på Google

Hvidovre

Landlystvej 44c
Hvidovre 2650
Telefon: 25162200
E-mail: god.bedemand@gmail.com

Vi overholder GDPR loven om data opbevaring