Ring nu 25 16 22 00

Jyllinge Bedemand og begravelsesforretning var i mange år drevet af indehaver Eilif Mikkelsen, indtil hans død. Herefter overtog Begravelse Nordsjælland (tidligere Den Fri Bedemand) bedemandsforretningen og har drevet den siden. Begravelse Nordsjælland har arbejdet i Nordsjællland siden 1995, og har således mange års erfaring. I 2021 blev Den fri bedemand til Begravelse Nordsjælland.

Begravelse Jyllinge samarbejde

Jyllinge kirke og kirkegård
Jyllinge kirke og kirkegård

Eilif Mikkelsen og Holger Jacobsen samarbejdede i mange år for at give den bedste afsked til afdøde og pårørende i hele området. Jyllinge, Gundsømagle, Ølstykke, Stenløse, Roskilde og alle småbyerne deromkring. Udgangspunktet var at pårørende skulle have størst mulig indflydelse på afskeden, så de havde tid til at sørge, og ordne alle de ting, som Jyllinge bedemanden ikke kunne ordne for dem.

Til gengæld sørgede Jyllinge Begravelsesforretning for alt andet. Lige fra anmeldelsen af dødsfaldet, til planlægning af arrangement efter bisættelsen.

Hvad sker der når man dør?

Tag kontakt til Begravelse Jyllinge og få en uforpligtende samtale, hvor du får overblik over hele forløbet, og får et prisoverslag som du kan acceptere eller sige nej tak til. Du har fuld kontrol med hele processen.

Du får rådgivning og vejledning omkring alle forhold der er relevante til din afsked med afdøde. Du kan til enhver tid tage kontakt for opfølgende spørgsmål, hvis noget omkring bisættelsen eller begravelsen skulle være glemt.

Du kan ringe til vagttelefonen 24/7 – alle dage året rundt.

Herunder kan du se de byer, hvor du kan finde Jyllinge bedemand – en del af Begravelse Nordsjælland

Du/I kan til hver en tid kontakte os på +45 25 16 22 00

Det er også muligt at maile os på [email protected]

  • Jyllinge bedemand

Jyllinge bedemand

Osvej 1
Jyllinge 4040
Telefon: 25162200
E-mail: god.bedemand@gmail.com

Vi overholder GDPR loven om data opbevaring