Ring nu 25 16 22 00

Det kan være svært at have styr på alting når man lige har mistet en, man har elsket, så kontakt Virum Bedemand.

Virum Kirke

Vi forstår jer godt, og det er derfor vi, i Begravelse Nordsjælland gerne vil hjælpe dig/jer med at holde styr på alt der følger med et dødsfald. Jeres tryghed er vigtig for os. Det er også vigtigt at I føler at I kan læne jer tilbage og lade os gøre arbejdet, så I kan bearbejde jeres sorg.

Nogle af de praktiske opgaver, som vi gerne vil skåne jer for, er bl.a. kontakt med kirkegårde, diverse indberetninger til myndighederne, blomsterhandlere og kørsel af urne hvis det ønskes. I Begravelse Nordsjælland Virum ønsker vi altid at give den bedst mulige oplevelse, og derved at give jer fuld service, hvor vi klarer så meget af arbejdet som muligt. En del af arbejdet er det muligt at I selv udfører, hvis I ønsker det.

Er der noget man ikke må for Virum bedemand, ved en bisættelse eller begravelse?

Der er ingen begrænsninger på jeres idéer og ønsker. Hvis det f.eks. ønskes at afdøde får noget helt specielt tøj på, eller at urnen skal males i en speciel farve, er det muligt. Det vigtigste er, at jeres ønsker bliver opfyldt, hvis vi på nogen måde kan.

Vi vil skabe trygge rammer for jer igennem hele forløbet. Vi kommer derfor gerne hjem til jer i jeres eget hjem og tager samtalen, men hvis dette ikke ønskes har vi også hyggelige samtalelokaler. Det er også muligt at klare det hele på telefonen, hvorefter I som pårørende får tilsendt dokumenter der underskrives digitalt.

Vi samler alle ønsker og idéer, og gennemgår dem, så I er med på hvordan hele forløbet skal foregå og I er trygge ved det. Dertil er det selvfølgelig altid muligt at ringe, hvis der er ændringer, flere spørgsmål eller nogen tvivl om noget.

Kontakt Begravelse Nordsjælland i Virum

Ring på 25 16 22 00 for at kontakte din lokale bedemand Virum alle dage. Vi kan også kontaktes på [email protected]

Vi har åbent fra 8-16 hver dag, og vagttelefonen er åben døgnet rundt.
Begravelse Nordsjælland – LVirum Bedemand ligger på adressen Kongevejen 204, 2830 Virum .

Bedøm afdelingen på Google: 

På kortet herunder finder du de byer Begravelse Nordsjælland har kontorer, eller opererer i.
Vi betjener kunder i op til 15 kilometers afstand fra Virum.

Hvis du ikke kan få fat i os, kan du prøve vores kolleger hos Hjertebegravelse, eller Rosendahls-begravelsesforretning

Virum bedemand

Kongevejen 204
Lyngby 2830
Telefon: 25162200
E-mail: god.bedemand@gmail.com

Vi overholder GDPR loven om data opbevaring